Директори ІТ-компаній та Мінцифри обговорять співпрацю для перемоги України

Директори ІТ компаній та Мінцифри обговорять співпрацю для перемоги України

10 травня відбудеться 5 сесія глобальної бесіди «Поговоримо з Україною» від Асоціації IT Ukraine. Під час вебінару директори ІТ компаній та Мінцифри обговорять можливості приватно-державного партнерства для наближення перемоги України. Модерувати зустріч Chief Public Engagement Officer холдингу TECHIIA Маріанна Коніна.


Слухачі почують розповіді спікерів про їхній досвід, стійкість та зусилля щодо захисту України на економічному фронті.

Спікери:

  • Юрій Антонюк, голова EPAM у Центральній та Східній Європі
  • Валерій Куций, CEO компанії Miratech
  • Юрій Филюк, CEO Промприлад.Реновація
  • представник Міністерства цифрової трансформації України

Модеруватиме зустріч Chief Public Engagement Officer холдингу TECHIIA Маріанна Коніна.

Chief Public Engagement Officer холдингу TECHIIA Маріанна Коніна

Chief Public Engagement Officer холдингу TECHIIA Маріанна Коніна

Ми уже починаємо думати про відбудову країни, рестарт економіки на засадах децентралізації та новітніх технологій. Українська ІТ-індустрія може стати одним з головних рушіїв нової економіки України. ІТ-сектор обʼєднує понад 250 тис професіоналів, які попри війну продовжують робити те, в чому вони найкращі. Тому зараз як ніколи Україна потребує синергії бізнесу та держави. Про це й поговоримо, долучайтеся.
Приєднатися до розмови на LinkedIn можна за посиланням: «Поговоримо з Україною: партнерство ІТ-бізнесу та держави». Початок о 16:00 CET / 10 AM EST / 17:00 за Києвом.
Підписатися на новини
Останні новини
Звіт із корпоративної соціальної відповідальності за 2020-2023 роки
01.02.2024
Як деяким регіонам вдавалося трансформувати місцеву економіку завдяки конкретному вектору розвитку.
20.11.2023
Ось кілька висновків, які ми зробили й беремо за основу для наступної ітерації холдингу.
14.11.2023